Четвер, 25.04.2024, 03:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Глухівська МРО Профспілки працівників освіти і науки

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 187
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш банер



Свято дня
Праздники Украины

Головна » 2015 » Жовтень » 30 » Підсумки дитячого оздоровлення у 2015 році
20:30
Підсумки дитячого оздоровлення у 2015 році

Як уже повідомлялося, Президія ЦК Профспілки працівників освіти і науки України, що відбулася у вересні цього року, підбила підсумки дитячого оздоровчого сезону 2015 року.
Президія у своїй постанові зазначила, що, незважаючи несприятливі економічні умови та законодавчі зміни профспілкові організації галузі в цілому успішно провели оздоровчу кампанію.
У 2015 році організаційними ланками Профспілки проведена значна робота щодо організаційного, методичного, матеріально-технічного і фінансового забезпечення оздоровлення та відпочинку дітей.
Організаційним комітетом було узагальнено та підбито підсумки Всеукраїнського огляду роботи організаційних ланок Профспілки на кращу організацію оздоровлення та відпочинку дітей освітян у 2015 році.
В огляді взяли участь 23 організаційні ланки Профспілки, якими спільно з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування проведено значну роботу щодо організаційного, фінансового, методичного і матеріального забезпечення оздоровлення та відпочинку дітей освітян.
За організаційно-фінансової участі профспілкових організацій галузі було охоплено послугами оздоровлення та відпочинку 31 341 дитина членів Профспілки віком від 7 до 18 років. Для забезпечення оздоровчої кампанії влітку 2015 року було залучено 55 млн. 313 тис. 199 грн, з них – 11 млн. 626 тис. 011 грн – із профспілкового бюджету.
Відзначено роботу Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Одеської обласних організацій Профспілки щодо збереження та розвитку матеріально-технічної бази дитячих оздоровчих закладів, які знаходяться у власності організаційних ланок галузевої Профспілки, ЦК Профспілки та Черкаської обласної організації Профспілки щодо організації дитячого закладу оздоровлення «Мрія». На базі шести позаміських дитячих закладів оздоровлення і відпочинку протягом літньої кампанії 2015 року було оздоровлено 4026 дітей, що на 40, 4% більше, ніж у минулому році.
Активні учасники Всеукраїнського огляду роботи організаційних ланок Профспілки працівників освіти і науки України на кращу організацію оздоровлення і відпочинку дітей освітян (профспілкові організації, установи, заклади, підприємства, дитячі заклади оздоровлення і відпочинку), а також окремі особи, які активно сприяли оздоровленню дітей, рішенням Президії було представлено до нагородження відзнаками ЦК Профспілки.
Так, за вагомий внесок в організацію та проведення оздоровлення і відпочинку дітей освітян у 2015 році Почесним знаком ЦК Профспілки в номінації «Турбота про дітей» нагороджено Волинську, Житомирську, Закарпатську, Запорізьку, Кіровоградську, Миколаївську, Одеську, Полтавську, Херсонську, Хмельницьку обласні та Київську міську організації Профспілки.
Почесною грамотою ЦК Профспілки за активну участь в організації та проведенні оздоровлення і відпочинку дітей галузі у 2015 році заохочено Вінницьку, Івано-Франківську, Київську, Львівську, Рівненську, Сумську, Тернопільську, Черкаську, Чернігівську, Чернівецьку обласні організації Профспілки.
За високі показники в організації оздоровлення та відпочинку дітей в номінації «Кращий заклад оздоровлення і відпочинку» Почесним знаком ЦК Профспілки нагороджено Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Супутник» Волинської обласної організації Профспілки (директор закладу – Людмила Кіліба) та Окремий структурний підрозділ «Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Ластівка» Донецької обласної організації Профспілки (директор закладу – Тамара Смольянінова).
Загалом почесними грамотами ЦК Профспілки за вагомий особистий внесок в організацію оздоровлення і відпочинку дітей у 2015 році було нагороджено понад 70 осіб – активних учасників огляду.
Президія своїм рішенням представила до нагородження відзнаками Федерації профспілок України за досягнуті результати учасників Всеукраїнського огляду роботи профспілок на кращу організацію оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2015 року за номінацією «Кращий заклад оздоровлення та відпочинку дітей», а саме: Дитячий заклад оздоровлення і відпочинку «Знамя» Одеської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України (директор закладу - Галина Мізіна) та Дитячий заміський оздоровчий табір «Лісова казка» Дніпропетровської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України (директор закладу – Вікторія Желєзна).
Активних учасників дитячого оздоровлення за підсумками 2015 року було представлено до відзначення почесними грамотами та подяками голови ФПУ.

 

Відділ з гуманітарних питань
Переглядів: 304 | Додав: Lena | Теги: Підсумки дитячого оздоровлення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Міні-чат

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz