Четвер, 28.03.2024, 11:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Глухівська МРО Профспілки працівників освіти і науки

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 187
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наш банер



Свято дня
Праздники Украины

Головна » 2017 » Лютий » 6 » Реєстрація на ЗНО-2017 – розпочалася
14:54
Реєстрація на ЗНО-2017 – розпочалася

6 лютого 2017 року розпочалася реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні 2017 року. Цього року випускники шкіл минулих років зможуть зареєструватись для участі у тестуванні самостійно, а для випускників поточного року – у пунктах реєстрації, які створено за місцем їх навчання.

Випускники шкіл 2017 року під час реєстрації мають вказати назви навчальних предметів, із яких їм буде зараховано результати ЗНО як оцінки за державну підсумкову атестацію.

Першим обов'язковим екзаменаційним предметом для усіх випускників 2017 року є українська мова.

Другим обов’язковим для складання предметом учасник може обрати або математику, або історію України.

Третій – із запропонованого переліку предметів, з яких буде проводитися тестування 2017 року: математика, історія України, іспанська, французька, німецька, російська, англійська мови, біологія, географія, фізика, хімія.

Разом з тим, для зарахування оцінок державної підсумкової атестації можна обрати й математику, й історію України та пройти ЗНО з цих предметів.

Вибір предметів залежить від самого учасника та його планів щодо подальшого навчання.

Після створення реєстраційної картки майбутній учасник ЗНО має сформувати комплект реєстраційних документів, який випускники поточного року подають до закладу, в якому навчаються, а випускники минулих років та учні ПТНЗ і ВНЗ надсилають на адресу регіонального центру, вказану в контрольно-інформаційному листі.

Особа, яка успішно пройшла реєстрацію, отримає від регіонального центру сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційний бюлетень та реєстраційне повідомлення учасника ЗНО. Ці документи будуть надіслані випускникам поточного року до закладу, в якому вони навчаються. Випускникам минулих років та учням професійно-технічних, вищих навчальних закладів – за адресою, вказаною під час реєстрації.

Зміни до реєстраційних даних можна буде внести до 31 березня.

Учасники антитерористичної операції, особи, які проживають на тимчасово окупованій території або на території, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження та не зможуть зареєструватись в основний період, можуть з 3 до 20 травня 2017 року зареєструватися для участі в додатковій сесії.

Для випускників минулих років, учнів професійно-технічних, вищих навчальних закладів, які проживають на неконтрольованих територіях та не мають можливості надіслати пакет документів поштою, порядком реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні передбачено подання документів електронною поштою.

Щоб бути зареєстрованим для участі в ЗНО, випускники поточного року, які проживають на неконтрольованих територіях, мають обрати загальноосвітній навчальний заклад, де бажають здобути повну загальну середню освіту на території, що контролюється українською владою.

Переглядів: 267 | Додав: Lena | Теги: ЗНО-2017, Реєстрація | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Міні-чат

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz